De Spelregels

Moet ik een afspraak maken om kleding binnen te brengen?
Ja, gezien de beperkte plaats en zeer selectieve inname graag op voorhand verwittigen wat je binnen wenst te brengen. Ook afhaling en uitbetaling werkt uitsluitend op afspraak via elke@cyaankali.be

Welke dameskleding mag ik binnenbrengen?
Uitsluitend kwalitatieve, zeer recente designerstuks (maximum 2 jaar oud). Geen gedateerde merken, enkel frisse up-to-date labels. Het moet gaan om miskoopjes, het is niet de bedoeling om afgedragen kleding binnen te brengen.

De beperkte plaats in de winkel wordt uitsluitend gereserveerd voor kwalitatieve labels als Just In Case, Marc Jacobs, Prada, Paul Smith, Vanessa Bruno, Max Mara,… en Belgische designers als Dries Van Noten, Ann Demeulemeester,…

Ook vintage accessoires van exclusieve labels als Delvaux, Chanel …

Wordt er ook mannen – of kinderkleding aangenomen?
Neen, enkel dameskleding.

Wanneer breng ik best mijn zomer – of winterkleding binnen?
Zomercollectie wordt op afspraak aangenomen vanaf januari.
Wintercollectie wordt op afspraak aangenomen vanaf augustus.
Gelieve steeds op voorhand te verwittigen wat je binnen wenst te brengen via elke@cyaankali.be

In welke staat moet de kleding binnengebracht worden?
De kleding moet klaar zijn voor verkoop: proper gewassen, kreukvrij, in perfecte staat. Het moet gaan om miskoopjes, niet-zichtbaar gedragen kleding.

Hoelang mag de kleding blijven hangen?
De kleding kan maximum 2.5 maanden blijven hangen. De niet verkochte kleding dient zelf te worden opgehaald, op afspraak via elke@cyaankali.be

Wanneer moet ik de niet verkochte stuks weer ophalen?
De kleding mag maximum 2.5 maanden blijven hangen, de niet verkochte stuks moeten uiterlijk opgehaald worden binnen de 3 maanden. (op afspraak)

Wanneer de stuks na 4 maand nog niet opgehaald zijn, kunnen deze niet meer opgeëist worden.

Wanneer worden verkochte items uitbetaald?

Wanneer de items op afspraak binnengebracht worden, worden de prijzen besproken. Indien de items na 2.5 maand verkocht zijn, worden deze op afspraak uitbetaald.  De niet-verkochte stuks worden op dat moment weer teruggegeven.

Kan ik kleding omruilen?
Nee, het is niet mogelijk om kleding om te ruilen aangezien het om unieke kledingstukken gaat die niet in meerdere kleuren of maten beschikbaar zijn, en in consignatie verkocht worden.

Is de kleding nieuw?
Het gaat om miskoopjes. De kleding is nauwelijks gedragen,in perfecte staat. Af en toe komen er ook eindereeksen binnen.

Hoe kan ik betalen?
Je kan betalen via bankcontact, visa of cash.